Info

Ontwerpverpakking is een jong en dynamisch ontwerpbureau met ruim 20 jaar ervaring in grafische vormgeving.
Persoonlijke aandacht, snelle realisaties en creatieve ontwerpen staan bij ons altijd voorop. Ontwerpverpakking is gespecialiseerd in het ontwerpen van verpakkingen voor de foodindustrie.
Bent u een ondernemer die een nieuw product op de markt wil zetten? Of bent u als productontwikkelaar op zoek naar een rechtstreeks en creatief contact met de verpakkingsontwerper?

Zonder tussenkomst van derden? Ontwerpverpakking ziet in ieder product een uitdaging om een uniek en doeltreffend verpakkingsontwerp te creëren. Wij staan voor een persoonlijke en snelle benadering. Een goed doordacht en creatief verpakkingsontwerp maakt dat uw product opvalt in het schap.

Een pakkende verpakking is essentieel voor de verkoop van uw product. Consumenten kopen namelijk met emotie. Gemiddeld wordt een aankoopbeslissing in 10 á 20 seconden gemaakt. Een verpakking moet dus opvallen, herkenbaar zijn en prikkelen.

Na een introductiegesprek, waarin u alles over uw product, de doelgroep en het marketingconcept vertelt, maken wij een proefontwerp. Deze ontvangt u in een pdf-bestand per e-mail. Vanaf dit moment gaan we in nauw overleg het ontwerp verfijnen. Zonder tussenkomst van een account- of trafficmanager. Gewoon korte en duidelijke lijnen... dat schept vertrouwen en mede hierdoor kunnen wij tegen concurrerende prijzen leveren.

Ontwerpverpakking heeft goede contacten met verschillende producenten, zodat er altijd een passende oplossing voor handen ligt voor uw product. Kijk voor het resultaat naar onze verpakkingen. Is uw interesse gewekt? Neem dan gerust contact met ons op.